Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα με θέμα την παροχή Α΄ Βοηθειών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ημερίδα με θέμα την παροχή Α΄ Βοηθειών

Η Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας Εργαζομένων, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς και το Ιατρείο του Δήμου Περιστερίου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας διοργανώνουν, υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, ημερίδα με θέμα την παροχή Α΄ Βοηθειών.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στις 13:00 μ.μ. στο συνεδριακό - πολιτιστικό κέντρο Δημαρχείου Περιστερίου και συντονίζει ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας Γιώργος Μπεκιάρης.
Η ημερίδα θα περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως:
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή σε ενήλικες,
παροχή Α΄ Βοηθειών σε περίπτωση τραυματισμού και αντιμετώπιση θύματος από πνιγμονή με ξένο σώμα .

Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Δήλωση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 20/5/2016 στα τηλ. του ΚΕΠ Υγείας 210-5701562/ 210-5701671 ή στο τηλ. του Ιατρείου του Δήμου 210-5701621.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.