Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αγία Βαρβάρα»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

«Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αγία Βαρβάρα»

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με τον  Ιερό  Ναό  Παναγίας Ελεούσης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αττικόν,  οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου, 10.00 π .μ. - 2.00 μ. μ. στο Ιερό παρεκκλήσιον του Αγίου Λουκά του Ιατρού (εντός Ι. Ν. Παναγίας Ελεούσης).
Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη εξυπηρέτησης ασθενών σε αίμα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας τοπικά ώστε να προωθηθεί η αξία της εθελοντικής προσφοράς σε ένα αγαθό που δεν αγοράζεται και η έλλειψή του δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στη φροντίδα υγείας πασχόντων.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας  ως πράξη αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς στους πάσχοντες συνανθρώπους μας και να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας.
Ο εθελοντής που θα συμμετέχει στην αιμοδοσία πρέπει να είναι υγιής και την προηγούμενη μέρα να μην έχει καταναλώσει αλκοόλ. Επιπλέον ενημερώνουμε ότι οι συμμετέχοντες δικαιούνται μια φορά το χρόνο δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Αττικόν.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.