Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Aπασχόληση Κοινωφελούς χαρακτήρα σε φορείς του Υπουργείου Πολιτισμού - Πρόσληψη συμβασιούχων στην Υπηρεσίας Ασύλου του ΥΠ.ΕΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Aπασχόληση Κοινωφελούς χαρακτήρα σε φορείς του Υπουργείου Πολιτισμού - Πρόσληψη συμβασιούχων στην Υπηρεσίας Ασύλου του ΥΠ.ΕΣ

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Αντώνιος Παλιούρας, σας ενημερώνουν για την Δημόσια Πρόσκληση (Νο 4/2016) που εκδόθηκε στις 13-4-2016 και αφορά προγράμματα  Κοινωφελούς Χαρακτήρα, για 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε Επιβλέποντες Φορείς του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. της 15ης-4-2016 και λήγει στις  12μ.μ. της 25ης-4-2016.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με απλό τρόπο - αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης.





Πρόσληψη συμβασιούχων στην Υπηρεσίας Ασύλου του ΥΠ.ΕΣ
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Αντώνιος Παλιούρας, σας ενημερώνουν για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη της δράσης, συνολικά σαράντα (40) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που εδρεύει στην Αθήνα για τη στελέχωση των δομών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων: «Πρόγραμμα μετεγκατάστασης αιτούντων διεθνή προστασία σε Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με τις αποφάσεις 2015/1523 και 2015/1601».
 Περισσότερα στην σελίδα του Δήμου κλικ εδώ







Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.