Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Περιστερίου: Ανοιχτή Εκδήλωση Ενημέρωσης για τον Ερυθυματώδη Λύκο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Δήμος Περιστερίου: Ανοιχτή Εκδήλωση Ενημέρωσης για τον Ερυθυματώδη Λύκο

Ο Δήμος Περιστερίου, υπό τον συντονισμό του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για τα θέματα Υγείας Γιώργου Μπεκιάρη σε συνεργασία με την Ομάδα Υποστήριξης Ρευματοπαθών Δυτικής Αττικής και την Δ΄ Παθολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. «Αττικόν» διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης για τη νόσο του Συστηματικού Ερυθηματώδη Λύκου την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00, στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου (είσοδος από Καραθεοδωρή & Εθνικής Αντιστάσεως, στάση Μετρό Περιστέρι).
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο (10 Μαϊου) θα πραγματοποιηθούν ομιλίες εξειδικευμένων Ιατρών Ρευματολόγων από τον κ. Γιώργο Κουκουβιτάκη και τον κ. Αντώνη Φανουριάκη καθώς και θα ακουσθεί η εμπειρία της ασθενούς κα Ελευθερίας Παυλάκη.
Τη βραδιά θα συντονίσει η κα Πελαγία Κατσιμπρή, Επιμελήτρια του Π.Γ.Ν. «Αττικόν» και θα χαιρετίσει την εκδήλωση ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας του Δήμου Περιστερίου – Καρδιολόγος Γιώργος Μπεκιάρης.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.