Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΡΟΣΦΟΡΑ : ΦΥΣΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΑΥΓΩΝ AURO
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΦΟΡΑ : ΦΥΣΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΑΥΓΩΝ AURO

http://biotevma.gr/eshop/88__auro
Η AURO σας προσφέρει για το βάψιμο των πασχαλινών αυγών 5 χρώματα από αγνές φυσικές χρωστικές τροφίμων. Κάθε φακελάκι αντιστοιχεί σε ¾ λίτρα νερού ή σε 6-8 αυγά ανάλογα με το σκεύος. Το βράσιμο και το βάψιμο των αυγών γίνεται ταυτόχρονα. Τα χρώματα που προκύπτουν έχουν την ομορφιά και την αρμονία που μόνο η φύση προσφέρει.
Η ένταση του χρώματος επηρεάζεται από τη πυκνότητα και τη σύσταση του φλοιού, έτσι μπορεί στο ίδιο κατσαρόλι να προκύψουν απαλοί και έντονοι τόνοι. Μεγάλη ποσότητα αλατιού ή ξυδιού μπορεί να αλλοιώσει το χρωματικό αποτέλεσμα.
Εποχιακό προϊόν. Διατίθεται σε σετ με 4 φακελάκια για το κόκκινο χρώμα και σε σετ πέντε διαφορετικών χρωμάτων.
Το νέο σετ των 5 χρωμάτων (κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, πράσινο, μπλε) αποτελείται από : Σιμιγδάλι, Χoχινίλη Ε120, Ανατο Ε160b, Χλωροφυλλίνη Ε141, Ινδικοκαρμίνη Ε132, Κιτρικό οξύ Ε330.
Προμηθευτείτε τις ΦΥΣΙΚΕΣ ΦΑΦΕΣ ΑΥΓΩΝ AURO από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (κλικ εδώ) 




Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.