Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αιγάλεω : Παρουσίαση του έργου του Γιώργου Μαρκόπουλου «ΟΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΙ» & Εθνική Λυρική Σκηνή «Όπερας της Βαλίτσας»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Δήμος Αιγάλεω : Παρουσίαση του έργου του Γιώργου Μαρκόπουλου «ΟΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΙ» & Εθνική Λυρική Σκηνή «Όπερας της Βαλίτσας»

Ο Δήμος Αιγάλεω, σε συνεργασία με τον Γιώργο Βεντουζά, διοργανώνει την παρουσίαση του έργου του Γιώργου Μαρκόπουλου «ΟΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΙ» (17 ποιήματα κι ένα πεζό), με τίτλο: «Η Πένα για το μπουζούκι μου επάνω στο μάτι του Βανγκ Γκονγκ»
Τραγουδούν: Γιάννης Σαμψιάρης και Γιώργος Βεντουζάς
 Αφηγείται: Ελένη Ροδά.
27 Απριλίου 2016 (Μεγάλη Τετάρτη) στις 19.30
Πολιτιστικό Κέντρο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ»
Δημαρχείου 17 και Κουντουριώτου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

H Εθνική Λυρική Σκηνή, σε συνεργασία με το Δήμο Αιγάλεω και το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» πραγματοποιεί παράσταση της «Όπερας της Βαλίτσας», με το έργο «Παλιάτσοι» του Ρουτζέρο Λεονκαβάλλο.
Κυριακή 8 Μαΐου 2016 και ώρα 20:00
Πολυχώρος Πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι»
Ιερά Οδός 154 & Νάξου, στάση Μετρό “Ελαιώνας”
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Νέα ανακοίνωση 25-4-2016
Ο Δήμος Αιγάλεω, σας ενημερώνει ότι η παράσταση “ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΙ”, του Γιώργου Μαρκόπουλου που είχε ανακοινωθεί για τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 στο πολιτιστικό Κέντρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, αναβάλλεται λόγω τεχνικού προβλήματος των συντελεστών, που οδήγησε στην ακύρωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεών τους.
Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.