Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 3Χ3 FIBA Endorsed Event, στην Πλατεία Συντάγματος
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

3Χ3 FIBA Endorsed Event, στην Πλατεία Συντάγματος

Την Κυριακή 24 Απριλίου διεξάγονται οι τελικοί του 2ου 3Χ3 Τουρνουά Μπάσκετ, που διοργανώνει στην Πλατεία Συντάγματος, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, ως επίσημος συνεργάτης της FIBA.
Μικροί και μεγάλοι λάτρεις του μπάσκετ και του αθλητισμού θα απολαύσουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο,  τις ομάδες που κυριάρχησαν στην  προκριματική φάση του τουρνουά και θα αναμετρηθούν στο μεγάλο  φινάλε.
Οι κατηγορίες που θα λάβουν μέρος στα προκριματικά, στις 23 Απριλίου στο ΑΚ Ρουφ είναι ηλικιακές ομάδες: U13 (2004-05) αγόρια & κορίτσια,  U15 (2002-03) αγόρια & κορίτσια, U18 (1999-2001) αγόρια & κορίτσια,  18 και άνω/ενήλικες (άνδρες και γυναίκες). Από κάθε ηλικιακό γκρούπ θα προκριθούν στην τελική φάση τέσσερις ομάδες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως 21 Απριλίου 2016. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο www.opanda.gr  και στο www.3x3planet.com. Κάθε αθλητής χρησιμοποιεί το αθλητικό προφίλ που δημιουργεί  ή έχει ήδη δημιουργήσει (από προηγούμενη διοργάνωση) στην ιστοσελίδα της FIBA προκειμένου να συμμετάσχει στα επίσημα events της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, αλλά και το κοινό που θα παρακολουθήσει τους τελικούς θα πάρουν μέρος στην κλήρωση με δώρα του χορηγού της διοργάνωσης Under Armour.
Οι αθλητές του τελικού θα αγωνιστούν με ρούχα της Under Armour.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2105284879 & 2105284873-4, καθώς επίσης και από το www.opanda.gr.
Πλατεία Συντάγματος
Ώρα έναρξης τελικών αγώνων:16.00


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.