Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Η Όπερα της Πεντάρας» αρωγός του ΚΥΑΔΑ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

«Η Όπερα της Πεντάρας» αρωγός του ΚΥΑΔΑ

«Η Όπερα της Πεντάρας» γίνεται για τέσσερις ημέρες «Η Όπερα της… Αλληλεγγύης». Από τις 24 έως και τις 26 Μαρτίου, στα ταμεία του Θεάτρου Παλλάς, διατίθενται ειδικά εισιτήρια στην τιμή των 7 ευρώ, με την αγορά των οποίων προσφέρετε ένα γεύμα σε έναν άστεγο, που σιτίζεται στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).
Τα ειδικά αυτά εισιτήρια αφορούν όλες τις παραστάσεις της Όπερας της  Πεντάρας, μέχρι την Κυριακή 17 Απριλίου και ισχύουν για όλες τις ζώνες του θεάτρου.
Με την αγορά ενός ειδικού εισιτηρίου στην τιμή των 7 ευρώ για την παράσταση «Η Όπερα της Πεντάρας», συμπολίτη μας. Με αυτή την κίνηση, θα υποστηρίξετε το, που συγκεντρώνει και διανέμει τρόφιμα σε οικογένειες και άτομα που έχουν ανάγκη.
Η ενέργεια γίνεται σε συνεργασία του θεάτρου Παλλάς με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.
Θέατρο Παλλάς City Link: Βουκουρεστίου 5 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.