Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εγκαίνια Δημοτικού Εργαστηρίου Αγγειοπλαστικής στην Ανθούπολη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Εγκαίνια Δημοτικού Εργαστηρίου Αγγειοπλαστικής στην Ανθούπολη

Ο Δήμος Περιστερίου εγκαινιάζει το εργαστήριο Αγγειοπλαστικής την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00. Ο νέος χώρος της πολιτιστικής δημιουργίας βρίσκεται στην οδό Πεισάνδρου 20 στην περιοχή της Ανθούπολης.
Ο σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να διδαχθούν οι συμμετέχοντες τις βασικές γνώσεις της αγγειοπλαστικής με τον τροχό της κεραμικής και να φτιάξουν κατασκευές με τη μέθοδο της πηλοπλαστικής.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-5779049, 210-5779914 της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Επιχείρηση Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), e-mail: depadp@yahoo.gr

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.