Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Χειροτέχνικα: Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας & DIY
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Χειροτέχνικα: Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας & DIY

ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ!
Στην καρδιά της Άνοιξης, στις 1-3 Απριλίου, έρχεται η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα, η καθιερωμένη πια έκθεση Χειροτεχνικά, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Η έκθεση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου.
Καινοτομία, δημιουργία, εκτόνωση και μοναδικότητα είναι η προσφορά της Χειροτεχνικά στους επισκέπτες της τα τελευταία έξι χρόνια.
Στη Χειροτεχνικά, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν υλικά DIY, ζωγραφικής, decoupage και Apple, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα, υλικά συσκευασίας, είδη γάμου και βάφτισης, είδη διακόσμησης, εργαλεία κήπου, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, είδη χρωματοπωλείου, εργαλεία, κτλ. για να δημιουργήσουν.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν πλήθος από παρουσιάσεις, με νέες τεχνικές, ιδέες και ότι πιο καινοτόμο κυκλοφορεί για δημιουργία από τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου.
Ταυτόχρονα, θα λειτουργούν δύο δωρεάν διακρατικοί χώροι σεμιναρίων, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε Apple-α σεμινάρια, μαθαίνοντας δίπλα στους καλύτερους εισηγητές την τέχνη της δημιουργίας.
Οι επισκέπτες θα μάθουν να δημιουργούν και να χρησιμοποιούν τις πιο νέες τεχνικές χειροτεχνίας. Η Χειροτεχνικά Άνοιξη 2016 στηρίζει και φέτος την παιδική χειροτεχνία και θα πραγματοποιήσει τα πιο δημιουργικά εργαστήρια για τα παιδιά, στο Krafty Kids Corner, με την κατασκευή ευφάνταστων χειροποίητων κατασκευών με τη συνεργασία αξιόλογων παιδαγωγών.

ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ
Φέτος στα πλαίσια της Χειροτεχνικά, το ftiaxto.gr διοργανώνει μεγάλη συγκέντρωση των φίλων του πλεξίματος με το βελονάκι με σκοπό να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες των περισσότερων ατόμων που θα πλέκουν ταυτόχρονα με βελονάκι στον ίδιο χώρο. Το ftiaxto.gr και η Χειροτεχνικά προσκαλούν όλους τους λάτρεις του πλεξίματος να έρθουν στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 16.00 να πλέξουν και να καταρρίψουν το ρεκόρ! Στη Χειροτεχνικά Άνοιξη 2016 θα βρείτε και την έκθεση χειροποίητων ειδών για το σπίτι, Handmade dreams: Home edition, στηρίζοντας τους χειροτέχνες.
Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα με όλα τα εργαστήρια, σεμινάρια και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο πιο δημιουργικό τριήμερο της Άνοιξης θα βρείτε στο www.xeirotexnika.gr . Η Χειροτεχνικά και φέτος σας περιμένει για ένα δημιουργικό τριήμερο, για να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες και να αναδείξουμε τη δύναμη της Χειροτεχνίας και του DIY!
Γιατί στη Χειροτεχνικά… το βλέπεις, το παίρνεις, το φτιάχνεις!
 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.