Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έναρξη εγγραφών στα νέα προγράμματα εκμάθησης Η/Υ και Ισπανικών στο Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Έναρξη εγγραφών στα νέα προγράμματα εκμάθησης Η/Υ και Ισπανικών στο Δημοτικό Κέντρο ΕπιμόρφωσηςΞεκίνησαν από την 1η Μαρτίου 2016, οι εγγραφές στα νέα προγράμματα εκμάθησης Ηλεκτρονικών υπολογιστών και Ισπανικών από το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού.
Οι κύκλοι σπουδών στους Η/Υ αναφέρονται στις παρακάτω ενότητες:

1. Επεξεργασία Κειμένου (Word)
2. Λογιστικά Φύλλα (Excel)
3. Βάσεις Δεδομένων ( Access)
4. Παρουσιάσεις (Power Point)
5. Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet-Outlook)
σε επίπεδο CORE (bασικό), ADVANCE (προχωρημένο) με δυνατότητα πιστοποίησης ECDL και CAMBRIDGE. Επίσης παρέχονται μαθήματα για Πιστοποίηση Α’ και Β’ επιπέ-δου Εκπαιδευτικών Α’ θμιας, Β’θμιας Εκπαίδευσης και μαθήματα πιστοποίησης εκπαι-δευτικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων της μη Τυπικής εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ.
Στα Ισπανικά για ενήλικες θα λειτουργήσουν τμήματα όλων των επιπέδων Α1, Α2, Β1, Β2, C1, C2, ενώ παρέχεται και πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Cervantes και το ΚΠΓ (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας).
Όλα τα μαθήματα παραδίδονται από εξειδικευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία.
Αιτήσεις γίνονται δεκτές από μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. www.education.korydallos.gr ή στο mail education@korydallos.gr, καθώς και στα γραφεία Ζάππα 1, (έναντι Σινέ Παράδεισος), καθημερινά από τις 09.30 - 14:00 τηλ: 2104956717 / 6937075025.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.