Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ενημέρωση κατά της παραβατικότητας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Ενημέρωση κατά της παραβατικότητας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών

Photo : Jo Black
Το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών σε συνεργασία με την Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών διοργάνωσαν  ενημερωτικές διαλέξεις κατά της παραβατικότητας στους χώρους των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών.
Κατά τις διαλέξεις, o Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και αξιωματικοί παρουσίασαν στους ηλικιωμένους, τρόπους προστασίας από παραβατικές συμπεριφορές και πως οι επίδοξοι απατεώνες εξαπατούν τα θύματά τους σε σημεία όπως τα ATM, έξω από τις τράπεζες ή στις οικίες τους.
Στόχος του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και του Δήμου Αχαρνών, είναι να ενημερώσουν τους ηλικιωμένους για τις νέες τεχνικές που χρησιμοποιούν οι επίδοξοι απατεώνες για να αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή αλλά και πως θα πρέπει να αντιδράσουν σε περίπτωση συμβάντος.
Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα ΚΑΠΗ, Κόκκινου Μύλου, Αγίου Νικολάου και Αγίου Πέτρου και θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση των ενημερωτικών διαλέξεων στα ΚΑΠΗ έλαβε την έγκριση από τη Διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ και θα αποτελέσει πρότυπο για την εφαρμογή της και σε άλλους δήμους της χώρας.
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.