Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα με θέμα το παιδικό βιβλίο στον Δήμο Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Ημερίδα με θέμα το παιδικό βιβλίο στον Δήμο Αχαρνών


O  Δήμος Αχαρνών η Δημοτική κοινότητα Αχαρνών και η ELLINOEKDOTIKH Publishers σας προσκαλούν στην
 Ημερίδα με θέμα «Το παιδικό βιβλίο καταλύτης θετικών μηνυμάτων και προσφοράς για το παιδί» το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 18.00
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών, όπου ο συγγραφέας κ. Παναγιώτης Δημητρόπουλος θα βραβεύσει τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Πόλης που έλαβαν μέρος στην δράση μια παιδική ιστορία με θετικό μήνυμα. Μέρος των εσόδων από τα δικαιώματα των βιβλίων του Συγγραφέα θα κατατεθούν από τον ίδιο τον Συγγραφέα στην Αρωγή.
Ομιλητές :
Ευφροσύνη Στάβερη Κοινωνιολόγος - Παιδαγωγός Θέμα: Το Παραμύθι : Διαβατήριο γνώσεων
Κεχρή Σωτηρία Ψυχολόγος - Οικογενειακός θεραπευτής Θέμα : Η επίδραση της λογοτεχνίας στην ανάπτυξη του παιδιού
 Παναγιώτης Δημητρόπουλος - Συγγραφέας Θέμα: Το παιδικό βιβλίο καταλύτης θετικών μηνυμάτων, προσφοράς και αλληλεγγύης για το παιδί. Θα χαρούμε να σας έχουμε στην συντροφιά μας !!!Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.