Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Την Κυριακή 20 Μαρτίου ο 5ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Την Κυριακή 20 Μαρτίου ο 5ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

O  5ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 20 Μαρτίου, ποιό νωρίς από τα προηγούμενα χρόνια για την καλύτερη διευκόλυνση της δρομικής κοινότητας.
Θα συμμετέχουν περισσότεροι από 18.000 δρομείς, αθλητές έλληνες και ξένοι, αλλά και χιλιάδες πολίτες .
Στις 9.00 το πρωί μπροστά από το Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη (επί της Λεωφόρου Αμαλίας με κατεύθυνση την οδό Πανεπιστημίου)  θα δοθεί η εκκίνηση .
Στις 9.20 θα δοθεί η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 3χλμ WIND επίσης από την Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη), επί της οδού Αμαλίας.
Στις 11.45 δίδεται  η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 5χλμ στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της Οδού Ερμού, με κατεύθυνση προς την Οδό Φιλελλήνων.
Στις 9.50   δίνεται η εκκίνηση του Αγώνα 1000μ ΑΜΕΑ & Special Olympics από το ύψος της διασταύρωσης της οδού Ριζάρη με τη Λεωφόρο  Βασ. Σοφίας, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο  Αμαλίας και τερματισμό μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη).
Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι η  διαδικασία των Online Εγγραφών, για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο 2016, έχει  ολοκληρωθεί. Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον αγώνα αλλά δεν έχετε προχωρήσει εγκαίρως με την εγγραφή σας υπάρχει δυνατότητα εκπρόθεσμης εγγραφής στα Γραφεία του ΣΕΓΑΣ, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109331113.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.