Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έναρξη εγγραφών των Προγραμμάτων Αθλητισμού του Δήμου Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Έναρξη εγγραφών των Προγραμμάτων Αθλητισμού του Δήμου Ιλίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των Προγραμμάτων Αθλητισμού του Δήμου Ιλίου, τα οποία περιλαμβάνουν τα παρακάτω:
Αεροβική, yoga, pilates, zumba, ρυθμική, ενόργανη, γυμναστήριου με όργανα, γυμναστικής Ατόμων με Αναπηρία, κολύμβηση (παιδικό & ενηλίκων), κολύμβηση Ατόμων με Αναπηρία,  ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, καράτε, στίβο, καθώς και συμμετοχή στο πρόγραμμα «Αθλοχώροι Γειτονιάς» (πραγματοποιείται σε Δημοτικά Σχολεία).
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εγγραφών Αθλητικών Προγραμμάτων, στην οδό Νέστορος 101, Ίλιον, στον 1ο όροφο και συγκεκριμένα με τον κ. Αριστοτέλη Πέτσα στο τηλέφωνο 2102691625, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-14:00 και Τετάρτη 18:00-20:00.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.