Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ο Δήμος Αχαρνών συμμετέχει στο "Let's do it! Greece"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ο Δήμος Αχαρνών συμμετέχει στο "Let's do it! Greece"

Ο Δήμος Αχαρνών συμμετέχει ενεργά στην πανελλήνια περιβαλλοντική δράση "Let's do it Greece" για το 2016, η οποία πραγματοποιείται φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά.
Στις 17 Απριλίου εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι, σχολεία και φορείς δίνουν μεγάλο ραντεβού για την πραγματοποίηση εθελοντικών δράσεων καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα
Ο Δήμος Αχαρνών έχει δηλώσει τη συμμετοχή του στο φετινό "Let's do it Greece" και πλέον είναι στη διαδικασία  κατάρτισης σχεδίου δράσης και επιλογής σημείων.
Τα σχολεία, οι φορείς ή οι σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση "Let's do it! Greece" μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, να απευθύνονται στη Διεύθυνση Καθαριότητα του Δήμου Αχαρνών, στην κα Χρύσα Σπανέα στο τηλέφωνο 213 2072 423 ή στο email: kathariotitad9@acharnes.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.