Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αιγάλεω: Διάλεξη με θέμα "Η εκπαίδευση του διαβητικού"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Δήμος Αιγάλεω: Διάλεξη με θέμα "Η εκπαίδευση του διαβητικού"


Ο Δήμος Αιγάλεω στα πλαίσια των διαλέξεων του ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ που διοργανώνει σε συνεργασία με το ΤΕΙ Αθήνας σας ενημερώνει ότι η διάλεξη της Καθηγήτριας Ευγενίας Βλάχου, Τμήμα Νοσηλευτικής με θέμα "Η εκπαίδευση του διαβητικού"
(σε θέματα που αφορούν τη λήψη αντιδιαβητικών δισκίων, τεχνική ινσουλίνης, φροντίδα διαβητικού ποδιού, κλπ.) που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 25/1/2016 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26/1/2016 και ώρα 19:00.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.