Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κορυδαλλού (ξανά) «πάει Μουσείο»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κορυδαλλού (ξανά) «πάει Μουσείο»

Στις 13 Δεκεμβρίου 2015 συμμετέχουμε στην δράση «Πρωινά Κυριακής στο Μουσείο Ορυκτολογίας» που οργανώνει το Τμήμα Γεωλογία και Γεωπεριβάλλοντος με την φροντίδα του Διευθυντή Καθηγητή Αθανάσιου Κατερινόπουλου και του επιστημονικού επιτελείου του Μουσείου το οποίο επιμελείται το διαδραστικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο της εκδήλωσης.
Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο των ορυκτών, να ξεναγηθούν στο χώρο, να παρακολουθήσουν διαλέξεις και να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια.
Η Γενική είσοδος και Συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι ΔΩΡΕΑΝ
 Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες ως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στο 210 4990410.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.