Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση πολεμικού τύπου του '40
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Έκθεση πολεμικού τύπου του '40

Η Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Ιλίου σε συνεργασία με το Αρχείο Ελληνικών Γραμμάτων «Γεώργιος  Λεβιθόπουλος» σα προσκαλούν σε μια μεγάλη έκθεση πολεμικού τύπου του '40 με τίτλο: «Ας μην ξεχνάμε και εκείνον τον Νοέμβρη -1940»

Αυθεντικές εφημερίδες του 1940 και άλλα σπάνια ιστορικά ντοκουμέντα μα μιλάνε για την ολόλαμπρη νίκη και την μεγάλη ιστορική περιπέτεια από το 1940 έως το 1944 και ζωντανεύουν το ιστορικό έπος μέσα από μια σιωπηρή «αφήγηση».
Από την Παρασκευή 20/11 έως την Κυριακή 6/12, στο Καλλιτεχνικό Καφενείο του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη», Αγ. Φανουρίου 99, Ιλιον, 2ο5 όροφος.
Ώρες  λειτουργίας 8.30 π.μ. — 3.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. — 9.00 μ.μ.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.