Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ : ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ : ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ


Ο Δήμος Αιγάλεω σας καλεί στη βραβευμένη παράσταση «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντσου Κορνάρου, από την θεατρική ομάδα ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015.
Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετικό εισιτήριο Αλληλεγγύης (τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής κτλ.)
Το αριστουργηματικό αφηγητικό ποίημα του Β. Κορνάρού ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ μεταφέρουν στη σκηνή οι ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ Θεατρική ομάδα από το Ίλιον σε μια ιδιαίτερη παράσταση, που βραβεύτηκε πρόσφατα στους 29ους Πανελλήνιους Αγώνες Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Ζωγράφου με τα βραβεία Α· ανδρικού ρόλου, Α' γυναικείου ρόλου και το βραβείο Οργάνωσης Συνόλου, ενώ ήταν επίσης υποψήφια για τα βραβεία κουστουμιών, σκηνοθεσία, και χορού! 

Η ποίηση του απόλυτου έρωτα , όταν μπορεί να γίνει νικηφόρος... 

Αίθουσα ΜΟΛΥΒΙ
11 Οκτωβρίου 2015 Ώρα 8.30 μ.μ
Είσοδος ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.