Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ξεκινούν τα μαθήματα της Α/ΒΑΘΜΙΑΣ εκπαίδευσης στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινούν τα μαθήματα της Α/ΒΑΘΜΙΑΣ εκπαίδευσης στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου

Σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ξεκινούν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Κορυδαλλού για τους μαθητές της Α/ΒΑΘΜΙΑΣ εκπαίδευσης.
Στις 16.00 η ώρα στο 2ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση γονέων και το πρώτο μάθημα των μαθητών, ενώ θα δοθεί το αρχικό πρόγραμμα μαθημάτων.
Να σημειώσουμε ότι ήδη εξυπηρετούμε περισσότερους από 130 μαθητές και των δύο βαθμίδων ενώ αναμένεται η κατακόρυφη αύξησή τους με την ανάπτυξη του Φροντιστηρίου εκτός από το 2ο και στα 4ο και  7ο Γυμνάσια, η οποία θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες ώστε να καλυφθεί χωροταξικά όλος ο Κορυδαλλός.
Για την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται η έναρξη του προγράμματος μαθημάτων Α’ και Β’ Λυκείου ενώ για την Γ’  Λυκείου ήδη χορηγήθηκαν οι πρώτες υποτροφίες δωρεάν φοίτησης παιδιών οικογενειών με χαμηλό έως και μηδενικό εισόδημα σε ιδιωτικά Φροντιστήρια της πόλης. Επίσης για την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται η έναρξη και των ξενόγλωσσων μαθημάτων. Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές, ενώ δεχόμαστε και αιτήσεις εθελοντών.
Να σημειώσουμε ότι υπάρχει ανάγκη για εθελοντές Μαθηματικούς, Φυσικούς, Χημικούς, Φιλολόγους και Δασκάλους και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τόσο φοιτητές, όσο και διορισμένοι ή αδιόριστοι εκπαιδευτικοί και συνταξιούχοι.
Σας περιμένουμε....
Πληροφορίες: 210 4990410 & 210 4990455

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.