Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν Εργαστήρια Συμβουλευτικής προς Εργαζόμενους
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Δωρεάν Εργαστήρια Συμβουλευτικής προς Εργαζόμενους

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας με σκοπό την ενημέρωση και υποστήριξη των εργαζομένων για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα. Η συνεργασία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης, Συμβουλευτικής, Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων».
Σκοπός της συνεργασίας αυτής αποτελεί η καθολική υποστήριξη των εργαζομένων παρέχοντας δωρεάν πληροφόρηση σε θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης αλλά και Συμβουλευτικής.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας πρόκειται να υλοποιηθεί  στο Δήμο μας δωρεάν εργαστήριο Συμβουλευτικής με θέμα:«Αντιμετώπιση και Διαχείριση Εργασιακού άγχους»
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17:00-21:00 στο 1ο ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας (Καλαντζάκου 7).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 30/9/15.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από τον φορέα οργάνωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας - Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2132019308, 7, Ευαγγελία Δημητροπούλου, Αγγελική Παπαγεωργίου.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.