Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 2ο Δωρεάν Εργαστήριο Συμβουλευτικής προς Εργαζόμενους «Επικοινωνιακές Δεξιότητες στο χώρο εργασίας»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

2ο Δωρεάν Εργαστήριο Συμβουλευτικής προς Εργαζόμενους «Επικοινωνιακές Δεξιότητες στο χώρο εργασίας»

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ διοργανώνουν δωρεάν εργαστήριο συμβουλευτικής με Θέμα: «Επικοινωνιακές Δεξιότητες στο χώρο εργασίας» Το εργαστήριο Θα πραγματοποιηθεί 19 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17:00-21:00 στο  1° ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας (Καλαντζάκου 7),
θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από τον φορέα οργάνωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται
στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας - Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής Τηλέφωνα επικοινωνίας 2132019307-8, Ευαγγελία Δημητροπούλου, Αγγελική Παπαγεωργίου.
Μεταξύ των φορέων υπεγράφη συμφωνία συνεργασίας με σκοπό την ενημέρωση και υποστήριξη των εργαζομένων σε εργασιακά και ασφαλιστικό θέματα. Η συνεργασία πραγματοποίησε στο πλαίσιο του προγράμματος  "Ανάπτυξη Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων».
Σκοπός της συνεργασίας αυτής αποτελεί η καθολική υποστήριξη των εργαζομένων παρέχοντας δωρεάν πληροφόρηση σε Θέματα εργασιακών σχέσεων,  ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης αλλά  και συμβουλευτικής.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.