Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διαγωνισμός διηγήματος από το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Διαγωνισμός διηγήματος από το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων

Η Eπιτροπή Πολιτιστικού Προγράμματος του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων προκηρύσσει διαγωνισμό διηγήματος με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των τριών (3) καλύτερων διηγημάτων μεταξύ συγγραφέων του Δήμου Αχαρνών.
Η υποβολή των διηγημάτων αρχίζει από την δημοσίευση της προκήρυξης έως και την 31 Μαρτίου 2016. Τα υποβαλλόμενα διηγήματα πρέπει να είναι πρωτότυπα, αδημοσίευτα και αποστέλλονται ενυπόγραφα στο ΠΚΘ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τους σχετικούς όρους του διαγωνισμού, από έντυπο φυλλάδιο που διατίθεται στα Γραφεία του ΠΚΘ - Πλατεία Αριστοτέλους Θρακ/νες. 
«Έδοξε τη επιτροπή αφυπνίσαι τον ατέρμονα των Αχαρνών Δήμον πνευματικοίς αγώσι και επάθλοις»


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.