Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: Δήμου Πετρούπολης και Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: Δήμου Πετρούπολης και Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Δήμος Πετρούπολης: 44η εθελοντική αιμοδοσία  
Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνεργασία με την Μονάδα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. “ΕΡΥΘΡΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ” διοργανώνει την 44η εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατo 17 και Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, και ώρες 09:00 έως 13:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (Εθν. Αντίστασης 61),  για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.
Παρακαλούμε όλους τους δημότες, τους κατοίκους, τους εθελοντές αιμοδότες και τους φίλους της Πετρούπολης να δώσουν το δυναμικό τους «ΠΑΡΩΝ» και σε αυτή μας την προσπάθεια, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Μέσω της Δημοτικής τράπεζας Αίματος, πολλοί συμπολίτες μας έχουν βοηθηθεί σε ώρες κρίσιμες για την υγεία τους.
Το σύνθημα - στόχος «Κάθε Δημότης & Αιμοδότης» πρέπει και μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη στην ευαισθητοποίηση και την ευγενική προσφορά όλων μας.

Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

 από 9:30 μέχρι 13:00 στο παλαιό Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού σας καλεί να δώσετε αίμα στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  18 Οκτωβρίου   2015 από τις 9:30 μέχρι τις 13:00, στο παλαιό Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων (Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα), για την ενίσχυση της  Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την κινητή  μονάδα  αιμοληψίας του  Σισμανόγλειου Νοσοκομείου.
Σας ευχαριστούμε  εκ των  προτέρων  για  την  συνδρομή σας  και μην ξεχνάτε  ότι  η  «η προσφορά  χαρίζει ελπίδα».Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.