Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Εξέλιξης από το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Εξέλιξης από το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό»

photo : Jo Black
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου "Οδοιπορικό", σχεδιάζει να πραγματοποιήσει:
Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Εξέλιξης
 Σκοπός της Ομάδας είναι η απόκτηση αυτογνωσίας και η εξέλιξη της προσωπικότητας των μελών. Απευθύνεται σε ενήλικες δημότες Περιστερίου, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας.
Μέσα στην ομάδα, τα μέλη έχουν την ευκαιρία, μέσω της ελεύθερης συζήτησης, της δημιουργικής γραφής, της δραματοποίησης κ.α, να μοιράζονται και να επεξεργάζονται τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τα συναισθήματά τους μαζί με τα άλλα μέλη, καθώς επίσης να μαθαίνουν να αξιοποιούν αυτά που ήδη γνωρίζουν και να δέχονται την προσφορά των άλλων ευχάριστα.
Η Πρόεδρος, κα Ουρανία Ν. Σαγιάκου, Δημοτική Σύμβουλος, κρίνει ότι στις μέρες μας για την αντιμετώπιση των προσωπικών δυσκολιών και προβλημάτων και για την αναζήτηση δημιουργικών προοπτικών στη ζωή μας, η Ομάδα θα συντελέσει σε αυτή την κατεύθυνση.
Η Ομάδα θα πραγματοποιηθεί από τον Νοέμβριο 2015 έως τον Απρίλιο 2016, στο χώρο του Οδοιπορικού (Κρυστάλλη 49, Περιστέρι), ημέρα Τετάρτη (16:30 - 18:00) και θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Η προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής είναι έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015. Τον συντονισμό της Ομάδας θα έχει η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Οδοιπορικού, κα Μαρία Πελεκανάκη, Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια.
Για πληροφορίες: ¨Οδοιπορικό¨ τηλ. 2105786888, fax. 2105723734 και email: kp.odiporiko@yahoo.gr.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.