Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της «28ης Οκτωβρίου 1940» στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της «28ης Οκτωβρίου 1940» στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας

Δήμος Περιστερίου: 
Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου «28ης Οκτωβρίου 1940»

Αφιέρωμα στην Εθνική επέτειο «Η …άλλη 28η Οκτωβρίου»
Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015, ώρα 19:00 στο κινηματοθέατρο ΕΦΗ (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) ένα διαφορετικό αφιέρωμα στην Εθνική μας επέτειο «Η …άλλη 28η Οκτωβρίου», με την Ορχήστρα Νέων Ακουσμάτων του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου και τη Χορωδία των ΚΕ.ΦΙ. (πρώην ΚΑΠΗ). Ενορχήστρωση - Δ/νση Ορχήστρας: Θάνος Μπένος. Επιμέλεια κειμένων & οπτικού υλικού: Χρήστος Μπολώσης. Αφήγηση κειμένων-Προετοιμασία Χορωδίας: Χαρά Θεοδωρακάκη. Τραγούδι: Νίκη Μηλιαρά - Βίκυ Σακελλαριάδη. H είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.

Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου «28ης Οκτωβρίου 1940»
Ι. ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Α. Γενικός σημαιοστολισμός της πόλης από την ογδόη πρωινή ώρα της 27ης μέχρι και την δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2015.
Β. Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 27ης έως και της 28ης Οκτωβρίου 2015 όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Νομικών Προσώπων και Οργανισμών Δημοσίου Δικαίου, των Τραπεζών και προαιρετικά των οικιών και καταστημάτων.

ΙΙ. ΣΤΙΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ
Α. Εορτασμός της Εθνικής μας Επετείου σε όλα τα Σχολεία (Δημόσια - Ιδιωτικά) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Β. Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στις Δημόσιες Υπηρεσίες, Τράπεζες, Οργανισμούς, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.
Γ. Προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων από μαθητές, σπουδαστές, οδηγούς στο Ηρώο (πλατεία Δημοκρατίας), που θα προσέλθουν με επικεφαλής καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους αντίστοιχα καθώς και από Σωματεία, Συλλόγους κ.α. σύμφωνα με το καθιερωμένο πρωτόκολλο.
ΩΡΑ 11.00 π.μ.
Ολοκλήρωση της προσέλευσης, στο χώρο της πλατείας, των αντιπροσωπειών των Σχολείων, Σωματείων, Οδηγών, Συλλόγων κ.α.
ΩΡΑ 11.15 π.μ.
Προσέλευση του Δημάρχου, του Κλήρου και των επισήμων, έναρξη της τελετής, όπως παρακάτω: α) Επιμνημόσυνη δέηση. β) Ομιλία Δημάρχου Περιστερίου. γ) Κατάθεση στεφάνων. δ) Τήρηση ενός λεπτού σιγής. ε) Εθνικός Ύμνος από τη Φιλαρμονική του Δήμου Περιστερίου. στ) Λήξη τελετής - Αποχώρηση των επισήμων.

ΙΙΙ. ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΩΡΑ 09.55 π.μ.
Ολοκλήρωση της προσέλευσης στο Μητροπολιτικό Ναό των Συλλόγων, Σωματείων, Οργανισμών, των Σημαιοφόρων των Σχολείων με τα λάβαρά τους και των Τοπικών Αρχών.
ΩΡΑ 10.00 π.μ.
1.1.     Τέλεση Δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Περιστερίου, κ.κ. Χρυσόστομου.
2.2.     Δέηση στη μνήμη της ηρωικής γενιάς του «1940» στο Ηρώο πλατεία Δημοκρατίας.
3.3.     Καταθέσεις στεφάνων.
4.4.     Τήρηση ενός λεπτού σιγής.
5.5.     Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Περιστερίου.
6.6.     Λήξη τελετής - Αποχώρηση Επισήμων.
ΩΡΑ 10.30 π.μ.
Ολοκλήρωση της προσέλευσης στην οδό Παν. Τσαλδάρη και Ραβινέ των τμημάτων των Σχολείων και των αντιπροσωπειών Σωματείων, Συλλόγων, Οργανώσεων κ.λ.π. που πρόκειται να παρελάσουν.
ΩΡΑ 11.00 π.μ.
Έναρξη της παρέλασης από την οδό Παναγή Τσαλδάρη και Ραβίνε, διέλευσή της προ των επισήμων, (στο ύψος της πλατείας Δημοκρατίας) και κατάληξή της στη διασταύρωση της οδού Π.Τσαλδάρη με την οδό Αιμ. Βεάκη όπου και θα καταλήγουν οι παρελαύνοντες σχηματισμοί.
Υπεύθυνος των εκδηλώσεων είναι ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Μιχαλόπουλος.


Δήμος Ιλίου
Πρόγραμμα εκδηλώσεων Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 / 1 9.ΟΟμμ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ •ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ", ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ 99 ΙΛΙΟΝ
Καλλιτεχνική εκδήλωση για την επέτειο της 28πς Οκτωβρίου
Το Ορφανοτροφείο της ΑΠΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού ταυ Δήμου Ιλίου παρουσιάζει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό αφιέρωμα στο ιστορικό ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940. Μέσα από m μουσική, αποτίουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής στους αθάνατους Έλληνες πρωταγωνιστές του 1940, με υπερηφάνεια, αλλά και με ένα δάκρυ βγαλμένο από τα βάθη της ψυχής μας
Διεύθυνση ορχήστρας: κος Αθανασιάδης Ιπποκράτης
 Διεύθυνση χορωδίας: κα Φίλη Μαρία
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 10.15πμ Τέλεση δοξολογίας στο Μητροπολιτικό ναό της πόλης. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων. 0 πανηγυρικός της ημέρας. Κατάθεση στεφάνων. 11.ΟΟπμ Παρέλαση. 12.ΟΟπμ Δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου. 18.ΟΟμμ Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους εθνικοτοπικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην αίθουσα θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου, Αγ. Φανουρίου 99.


Δήμος Αιγάλεω
Τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Αιγάλεω διοργανώνουν κοινή εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 στις 10.00 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Γ. ΡΙΤΣΟΣ».

Δήμος Αχαρνών
Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων 28ης Οκτωβρίου
Τρίτη 27 Οκτωβρίου
18:30 Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας:
 "Οι Μενιδιάτες στο Έπος του 1940"
 (αίθουσα  Εκθέσεων Δημαρχείου Αχαρνών)

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου
Δημοτική ενότητα Αχαρνών
10:00 Προσέλευση σχολείων, συλλόγων, σωματείων και οργανώσεων στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου 
10:10 Προσέλευση επισήμων
10:15 Επίσημη Δοξολογία
10:30 Μετάβαση στο μνημείο Ηρώων
10:45 Επιμνημόσυνη Δέηση. Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας από τη φοιτήτρια Ειρήνη Καβαλλάρη, (αριστούχος Νομικής και υπότροφος Κληροδοτήματος Ροδίας Στριφτού). Κατάθεση Στεφάνων. Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου
11:45 Παρέλαση στην οδό Φιλαδελφείας (Δημαρχείο)
Τελετάρχης κ. Νικόλαος Τσουκλίδης (τηλ.: 697 755 0405)

Δημοτική ενότητα Θρακομακεδόνων
09:30 Προσέλευση σχολείων, συλλόγων, σωματείων και οργανώσεων στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας
09:55 Προσέλευση επισήμων
10:00 Επίσημη Δοξολογία και εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας από τον κ. Μηνούδη ¶γγελο, Αντιπλοίαρχο Λιμενικού Σώματος
10:25 Συγκέντρωση των μαθητών, των προσκόπων και των φορέων που θα παρελάσουν στη διασταύρωση των οδών Πρωταγόρα και Ηφαιστίωνος
10:40 Παρέλαση  
Μετά την παρέλαση θα προσφερθεί κέρασμα στην Αίθουσα Εκθέσεων του Δημαρχείου Αχαρνών
 Η κατάθεση Στεφάνων καθορίζεται με την υπ' αρίθμ. 52749/28.9.2006 απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (ΦΕΚ 1488/Β'/6.10.2006).

Ανακοίνωση μερικής τροποποίησης της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 721, Α10, Β10, 537, 740 και Γ9 για την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 και το χρονικό διάστημα 11:00 έως 13:00

Δήμος Κορυδαλλού
 Εορτασμός Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 (15/10/2015)
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι Εργαζόμενοι του Δήμου σας προσκαλούμε στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Πρόγραμμα εορτασμού
 Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 Γενικός σημαιοστολισμός, Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών καταστημάτων & οικιών.
Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 Πανηγυρικός εορτασμός στα σχολεία. 11:30 Εκδηλώσεις στους Δημόσιους Οργανισμούς και Υπηρεσίες. 19:00 Φωταγώγηση της πόλης, των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων. 19:00 Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από την Χορωδία και την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού, Αίθουσα «Πλειάδες», Πνευματικό Κέντρο, Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης, 3ος όροφος.
 Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015
9:30 Παράταξη των Αναπήρων Τραυματιών Πολέμου, των Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, των Οργανώσεων, Σωματείων, Μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων, στο Ηρώο των Πεσόντων.
9:45 Προσέλευση στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου των Διοικήσεων των Σωματείων Απογόνων και Φίλων Εθνικής Αντίστασης, των Εργατικών, Πατριωτικών, Πνευματικών, Αθλητικών και Επαγγελματικών Οργανώσεων με τις σημαίες και τα λάβαρά τους. Προσέλευση των Πολιτικών, Εκκλησιαστικών, Εκπαιδευτικών, Αστυνομικών Αρχών της πόλης.
10:00 Προσέλευση του Δημάρχου Κορυδαλλού, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών Συμβούλων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Τέλεση δοξολογίας.
10:30 Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων.
10:40 Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Μηνά Μαραγκό Διευθυντή του 2ου Λυκείου Σχολείου Κορυδαλλού.
Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων.

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ
11:00 Παρέλαση μπροστά από τον Δήμαρχο Κορυδαλλού, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους λοιπούς επισήμους, στην οδό Αγ. Γεωργίου από Δημ. Μαλαγαρδή έως Ξενοφώντος.
19:00 Φωταγώγηση της πόλης, των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων.
Τελετάρχης εντός Ιερού Ναού ορίζεται ο κ. Ιωάννης Μπλάνας.





Δήμος Χαϊδαρίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
I. Σημαιοστολισμός και φωταγώγηση της πόλης.
Α. Γενικός σημαιοστολισμός της πόλης από την ογδόη πρωινή ώρα της 27ης
μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28 ης Οκτωβρίου 2015 ,ως εξής :
α) Στα Δημόσια Καταστήματα , Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία , Νομικά Πρόσωπα και Οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου ,Τράπεζες κ.λ.π. με την μέριμνα των Διευθυντών τους.
β) Στους κεντρικούς δρόμους και πλατείες ,με την μέριμνα του Δήμου, καθώς επίσης και στον Ι.Ν. Κοιμ. Θεοτόκου.
γ) Στις οικίες και τα καταστήματα ,με τη μέριμνα των ιδιοκτητών και ενοίκων τους .
Β. Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2015 όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων ,των Νομικών Προσώπων και Οργανισμών Δημοσίου Δικαίου ,των Τραπεζών και προαιρετικά των οικιών και καταστημάτων.
II. Στις 27 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη
Α. Εορτασμός της Εθνικής μας Επετείου σε όλα τα Σχολεία (Δημόσια – Ιδιωτικά) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .
Β. Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στις Δημόσιες Υπηρεσίες ,Τράπεζες , Οργανισμούς ,Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.
III. Στις 27 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη
Ο Δήμος Χαϊδαρίου και η Ένωση Γονέων με αφορμή την επέτειο της 28ης ` Οκτωβρίου συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα :
« Η αντιφασιστική πάλη του λαού μας το 1940-1944 »
Στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου στις 19:00
3
IV. Στις 28 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη
Ώρα 07:00 Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες όλων των Εκκλησιών ,με την μέριμνα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμ. Θεοτόκου.
Ώρα 09:45 Προσέλευση στον Ι.Ν.Κοιμ. Θεοτόκου των Συλλόγων, Σωματείων, Οργανισμών και των Σημαιοφόρων των Σχολείων με τα λάβαρά τους.
Ώρα 09:55 Προσέλευση του Δημάρχου ,του Προέδρου και των άλλων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των άλλων επισήμων προσκεκλημένων.
Εντός του Ναού στο χώρο των επισήμων και δεξιά θα προσέλθουν :
α) Ο Δήμαρχος
β) Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
γ) Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Στον ίδιο χώρο αριστερά :
α) Εκπρόσωποι Στρατιωτικών αρχών και Α.Τ. Χαϊδαρίου.
β) Προϊστάμενος 2ου Γραφείου Γ΄ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .
γ) Σχολικός Σύμβουλος 2ου Γραφείου Α’/βάθμιας Εκπαίδευσης Χαϊδαρίου.
δ) Προϊστάμενος 2ου Γραφείου Α’/βάθμιας Εκπαίδευσης Χαϊδαρίου.
ε) Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων Χαϊδαρίου.
στ) Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων Χαϊδαρίου.
Στο κέντρο και δεξιά του Ναού οι λοιποί προσκεκλημένοι.
Ώρα 10:00 Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμ. Θεοτόκου .Στην Δοξολογία θα παραστούν οι Πολιτικές ,Δικαστικές ,Στρατιωτικές, Δημοτικές , Αστυνομικές Αρχές , καθώς επίσης αντιπροσωπείες Σχολείων , οι εκπρόσωποι των Αντιστασιακών Οργανώσεων ,των Ν.Π. Δημοσίου Δικαίου, οι Πρόσκοποι και Οδηγοί.
Ώρα 10:15 Μετά το τέλος της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης μας , οι επίσημοι θα μεταβούν στην πλατεία Ηρώων, με την ακόλουθη σειρά:
α) Δήμαρχος
β) Εκπρόσωπος Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης
γ) Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου.
δ) Μητροπολίτης Νικαίας
ε) Δημοτικοί Σύμβουλοι Χαϊδαρίου
στ) Πρόεδρος Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ.
ζ) Προϊστάμενος 2ου Γραφείου Γ Αθήνας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
η) Προϊστάμενος 2ου Γραφείου Γ΄ Αθήνας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
θ) Σχολικός Σύμβουλος 2ου Γραφείου Α΄/θμιας Εκπαίδευσης
ι) Προϊστάμενος 2ου Γραφείου Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Χαϊδαρίου
ια) Προϊστάμενοι ΝΠΔΔ, Δημοσίων Υπηρεσιών , Οργανισμών,Τραπεζών Χαϊδαρίου.
ιβ) Εκπρόσωποι Στρατιωτικών Αρχών περιοχής Χαϊδαρίου.
ιγ) Διοικητής Α.Τ. Χαϊδαρίου.
ιδ) Εκπρόσωποι Ι. Ναών Χαϊδαρίου.
ιθ) Δ/ντές Δημοσίων Υπηρεσιών .
ιι) " Λυκείων - Γυμνασίων Χαϊδαρίου.
ικ) " Δημοτικών Σχολείων Χαϊδαρίου.
ιλ) Πρόεδροι Συλλόγων, Σωματείων Χαϊδαρίου, Επιτροπών Χαϊδαρίου.
Ώρα 10:30 1) Δέηση στη μνήμη της Ηρωικής Γενιάς του 1940 στο Ηρώο της
πόλης (Πλατεία Ηρώων).
Ώρα 10:40 2) Καταθέσεις στεφάνων σύμφωνα με το καθιερωμένο πρωτόκολλο
και το προβάδισμα που προβλέπουν οι σχετικές αποφάσεις του
Υπουργείου Εσωτερικών.
Σύμφωνα με τα παραπάνω η κατάθεση θα γίνει με την ακόλουθη σειρά :
 Δήμαρχος.
 Εκπρόσωποι Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης
 Εκπρόσωπος Περιφέρειας Αττικής.
 Πρόεδρος Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας
 Δημοτικές Παρατάξεις.
 Πολιτικά κόμματα..
 Στρατιωτικές Αρχές περιοχής Χαϊδαρίου
 Διοικητής Α.Τ. Χαϊδαρίου.
 Προϊστάμενοι Δημοσιών Υπηρεσιών ,Νομικών Προσώπων ` Δημοσίου Δικαίου, Οργανισμών, Τραπεζών.
 Α/βάθμια & Β/βάθμια Δημόσια Εκπαίδευση.
 Εφορία Προσκόπων Χαϊδαρίου.
 Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Χαϊδαρίου.
 Σύλλογοι, Σωματεία και Επιτροπές Χαϊδαρίου.
 Ιδιωτική Εκπαίδευση Χαϊδαρίου.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ : Όσοι από τους φορείς - Παραλήπτες του Προγράμματος επιθυμούν να καταθέσουν Στεφάνι, να ενημερώσουν προηγουμένως το αρμόδιο τμήμα του Δήμου - Τηλ. 213 2047236 η 213 2047215, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.
Ώρα 10:50 1) Πανηγυρικός της ημέρας .
2) Τήρηση ενός λεπτού σιγή.
3) Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
4) Λήξη Τελετής – Αναχώρηση Επισήμων για το χώρο διεξαγωγής της παρέλασης .
5
Ώρα 11:15 1) Αποχώρηση τμημάτων παρέλασης ,από την Πλ. Ηρώων ,χώρο κατάθεσης στεφάνων .
2) Προσέλευση στο χώρο παρέλασης μέσω της οδού Στρ. Καραϊσκάκη.
3) ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ & ΣΑΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΡ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ & ΧΙΟΥ.
4) Τα τμήματα παρέλασης θα συγκροτούνται κατά ενιαίο τρόπο σε
τετράδες (4χ8=32 μαθητές–τριες) ,θα συμμετέχουν επιπλέον 1 σημαιοφόρος με 5 παραστάτες καθώς επίσης και διμοιρίτες επικεφαλής των τμημάτων.
5) Απόσταση μεταξύ των τμημάτων :
α) Μεταξύ σχολείων βήματα 15
β) Διμοιρίτου 1ης τριάδας, βήματα 4
γ) Μεταξύ διμοιριών βήματα 10
6) Στολή κατά το δυνατόν ομοιόμορφη.
6
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Τελετάρχης ορίζεται η υπάλληλος κ. ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ : οι κ.κ. Διευθυντές των Σχολείων , παρακαλούνται να έχουν ορίσει τον κατά βαθμό ,ανώτερο καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ως υπεύθυνο για την παρέλαση των τμημάτων των σχολείων της εποπτείας τους ,ο οποίος θα φροντίσει ώστε η εμφάνιση κάθε τμήματος να είναι ομοιόμορφη.
6) ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
Η παρέλαση θα αρχίσει με την ακόλουθη σειρά :
1. Παράρτημα Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης
2. Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι
3. Χορευτικό τμήμα Δήμου Χαϊδαρίου.
4. Σώμα Προσκόπων Χαϊδαρίου
5. Αθλητικοί Σύλλογοι.
6. Δημόσια Δημοτικά Σχολεία Χαϊδαρίου από 1ο έως 14ο.
7. Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο «Νέα Παιδεία».
8. Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο «Παιδικό Πολυτεχνείο»
9. Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο «Πρότυπη Παιδαγωγική»
10. Δημόσια Γυμνάσια Χαϊδαρίου από 1ο έως 7ο.
11. Ιδιωτικό Γυμνάσιο - Λύκειο «Νέα Παιδεία»
12. Ιδιωτικό Γυμνάσιο –Λύκειο «Πολύτροπη Αρμονία»
13. Δημόσια Λύκεια Χαϊδαρίου από 1ο έως 4ο
14. ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου.
15. ΕΠΑ.Σ Χαϊδαρίου
 Αποχώρηση Επισήμων.
7
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ::
Α. Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΙΚΑΙΑΣ με κοινοποίηση Ιερό Ναό Κοιμ. ` ` Θεοτόκου .
Να ορισθούν εκπρόσωποι Ιερατείου για την επιμνημόσυνη δέηση της 28ης Οκτωβρίου στην Πλατεία Ηρώων.
Β. ΟΑΣΑ με κοινοποίηση Ο Σ Υ ΑΕ
Να φροντίσουν για την διακοπή της κίνησης των λεωφορείων ,κατά την ` διεξαγωγή της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου
Γ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
Κοινοποίηση Αστ. Τμήμα Χαϊδαρίου
Να ληφθούν τα σχετικά μέτρα που επιβάλλονται για την διεξαγωγή της ` παρέλασης από τις ώρες 9:00 π.μ. έως το τέλος της παρέλασης .

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.