Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων ΗΔΙΚΑ/ΤΕΒΑ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων ΗΔΙΚΑ/ΤΕΒΑ

Οι πίνακες ωφελουμένων με εγκριθείσες / απορριφθείσες αιτήσεις θα αναρτηθούν
στο κεντρικό Δημαρχείο,
στο κτήριο της Ξυλοτεχνίας,
στο ΚΕΠ Αγ. Αντωνίου,
ΚΕΠ Ανθούπολης και
ΚΕΠ Ν. Ζωής.
Σε περιπτώσεις ενστάσεων αυτές δύναται να υποβληθούν έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13:00 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αίτηση που έχουν υποβάλει και φωτοαντίγραφα των απαραίτητων δικαιολογητικών.
Οι πιστοποιημένοι χρήστες θα παραλαμβάνουν τις ενστάσεις, δεν αποτελούν όμως σε καμία περίπτωση μέλη της επιτροπής ενστάσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Περιστερίου (Παρασκευοπούλου & Δημοσθένους 11, 1ος όροφος ), καθημερινά και ώρες 9:00π.μ. – 13:00μ.μ.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.