Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών: Ανακοίνωση για μοριοδότηση αιτήσεων νέων εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς και υποβολή ενστάσεων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών: Ανακοίνωση για μοριοδότηση αιτήσεων νέων εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς και υποβολή ενστάσεων

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, θα αναρτηθούν οι πίνακες μοριοδότησης στην Κεντρική Υπηρεσία του Δ.Β.Α., που αφορούν στις αιτήσεις των νέων εγγραφών, που υπεβλήθησαν κατά την περίοδο από 18/05/2015 έως 11/06/2015.
Από 22 έως και 24 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες από 07:30 έως 15:30, μπορούν να υποβάλλονται ενστάσεις επί της μοριοδότησης στο Πρωτόκολλο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Δ.Β.Α. (Ρόδου 181, Σεπόλια, 1ος όροφος).


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.