Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συμβουλευτικοί σταθμοί και δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια από τον δήμο Αθηναίων για φροντιστές ατόμων που πάσχουν από τη νόσο Αλτσχάιμερ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Συμβουλευτικοί σταθμοί και δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια από τον δήμο Αθηναίων για φροντιστές ατόμων που πάσχουν από τη νόσο Αλτσχάιμερ

Σεμινάρια για την Άνοια και τη νόσο Αλτσχάιμερ διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων, ενώ παράλληλα λειτουργούν τρείς συμβουλευτικοί σταθμοί, σε συνεργασία με την «Εταιρία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών».
Η πρωτοβουλία αφορά φροντιστές ατόμων που πάσχουν από Άνοια και στόχος είναι η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση αλλά και η υποστήριξη των ασθενών, καθώς και των οικογενειών τους.
Οι συμβουλευτικοί σταθμοί λειτουργούν τις παρακάτω μέρες και ώρες:

  • Κεντρικό Δημοτικό Ιατρείο, Σόλωνος 78 - Καλφοπούλειο Υγειονομικό Κέντρο, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 9:00-14:00
  • Δημοτικό Ιατρείο Πετραλώνων, Θεσσαλονίκης 48 και Ηρακλειδών, κάθε Δευτέρα και Τρίτη 9:00-14:00
  • Δημοτικό Ιατρείο Κολωνού, Προποντίδος & Αγίας Σοφίας 110, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 9:00-14.00μ.μ.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Κεντρικό Δημοτικό Ιατρείο «Καλφοπούλειο» (Σόλωνος 78). Οι ενημερωμένοι και εκπαιδευμένοι φροντιστές αφενός προσφέρουν στον ασθενή φροντίδα υψηλής ποιότητας, αφετέρου καταφέρνουν να χειρίζονται πιο αποτελεσματικά τη συναισθηματική επιβάρυνση και τα πρακτικά προβλήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της νόσου. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 στη Γραμματεία Συμβουλευτικών Σταθμών: τηλέφωνο επικοινωνίας 210-7563580, Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, ώρες 10.00-14.00.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.