Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μικρά και «μεγάλα» παιδιά αποχαιρετούν το καλοκαίρι παρέα με τον αγαπημένο τους ήρωα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Μικρά και «μεγάλα» παιδιά αποχαιρετούν το καλοκαίρι παρέα με τον αγαπημένο τους ήρωα

Η κλασικότερη φιγούρα των παιδικών μας χρόνων, απόλυτα συνδεδεμένη με την καλοκαιρινή διασκέδαση και ανεμελιά, ο καραγκιόζης, θα περιπλανηθεί και το Σεπτέμβριο στις γειτονιές της Αθήνας για να σκορπίσει γέλιο και χαρά στους μικρούς και μεγάλους του φίλους. Το Θέατρο Σκιών Σ. Χαρίδημου θα υποδεχτεί το κοινό στις τελευταίες δύο παραστάσεις του κύκλου εμφανίσεων στην πόλη με τίτλο «Ο Καραγκιόζης κατακτά την Αθήνα», που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Καλοκαίρι στην Αθήνα».
Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 8μ.μ. το προαύλιο του Ιερού Ναού Αγ. Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα θα μετατραπεί σε μία μεγάλη σκηνή θεάτρου σκιών και θα πλημμυρίσει με γέλια μικρών και μεγάλων, ενώ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 11.30π.μ. ο καραγκιόζης του Σ. Χαρίδημου θα βρίσκεται στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παραστάσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 52 84 800 ή να επισκεφτούν το www.opanda.gr
Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη:Δομοκού 2, Στ. Λαρίσης, τηλ. 2108846011
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.