Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων για μικρούς και μεγάλους στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων για μικρούς και μεγάλους στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη

Το «Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 11.30 και όχι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, όπως αρχικά έχει ανακοινωθεί στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη.
Το «Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων» εντάσσεται στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας «Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη…». Μικροί και μεγάλοι είναι καλεσμένοι στον κήπο της Βιβλιοθήκης για να ανταλλάξουν βιβλία και να γιορτάσουν τη λήξη της διοργάνωσης.
Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη: Δομοκού 2, Σταθμός Λαρίσης, τηλ.: 210 8810884 & 210 8846011
Ώρα: 11.30



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.