Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Δημοτικός Κοινωνικός Τουρισμός 2015
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Δημοτικός Κοινωνικός Τουρισμός 2015

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς κατοίκους και δημότες του, να απολαύσουν μέρες δροσιάς και ψυχαγωγίας κοντά στη θάλασσα και στη φύση.
Παιδικές Κατασκηνώσεις
Οι μικροί μας δημότες και κάτοικοι ηλικίας 6-14 ετών (γεννημένοι από 2001 έως και το 2009), μπορούν δωρεάν να ζήσουν την εμπειρία του κατασκηνωτή, σε κατασκήνωση εκτός πόλης.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τον  Αύγουστο, σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους, για δύο οκταήμερα  (επτά διανυκτερεύσεις), κοντά στη φύση, με παιχνίδι, άθληση και ψυχαγωγία.
Αιτήσεις: aπό  15 Ιουνίου έως και 17 Ιουλίου 2015, στο Δημαρχείο, στη Κοινωνική Υπηρεσία ( Αριστομένους 8, ισόγειο, τηλ. Επικοινωνίας: 2132019309,302, 308)
Δικαιολογητικά:
1.       Αίτηση που συμπληρώνεται στο Δήμο.
2.     Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας γονέα ή κηδεμόνα.
3.     Υπεύθυνη δήλωση γονέα ότι το παιδί δεν πρόκειται να συμμετέχει σ' άλλο κατασκηνωτικό πρόγραμμα .
4.     Αποδεικτικό διεύθυνσης διαμονής (εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας ή λογαριασμός ΔΕΚΟ).


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.