Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Χορήγηση αδειών σε μικροπωλητές
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Χορήγηση αδειών σε μικροπωλητές

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας θα δέχεται αιτήσεις για τη χορήγηση αδειών σε μικροπωλητές για τα πανηγύρια της ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ και του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, μέχρι και την Τρίτη 14 Ιουλίου  2015. Δεκτές θα γίνονται μόνο οι αιτήσεις που κατατίθενται από τον ίδιο ή με εξουσιοδότηση από κάποιον τρίτο, απαραιτήτως με την προσκόμιση των παρακάτω δικαιολογητικών .
1.      Πρόσφατη ταμειακή απόδειξη
2.      Έναρξη εργασιών από την εφορία
3.      Φωτοτυπία ταυτότητας / διαβατήριο
4.      Βεβαίωση εγγραφής ασφαλιστικού φορέα ( ΤΕΒΕ )
5.      Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ( ΔΗΜΟΤΕΣ )
Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στο γραφείο Προσόδων και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου  (1ος όροφος) και ώρες 8:00 π.μ. με 12:30 μ.μ.
Η διάθεση - χορήγηση των αδειών στους δικαιούχους θα γίνεται από την Τρίτη 14/7/2015.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.