Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ο Δήμος Αθηναίων υλοποιεί πρόγραμμα για την κοινωνική και εργασιακή επανένταξη αστέγων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο Δήμος Αθηναίων υλοποιεί πρόγραμμα για την κοινωνική και εργασιακή επανένταξη αστέγων

Με στόχο την εξασφάλιση στέγης, αλλά και την κοινωνική και εργασιακή επανένταξη αστέγων συμπολιτών μας, ο δήμος Αθηναίων έχει θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα «ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ –ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ».
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) και την ΕΠΑΝΟΔΟ, με τη χρηματοδότηση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο των Δράσεων Στέγασης, Σίτισης και Κοινωνικής Φροντίδας για τους άστεγους
.
Αφορά προς το παρόν πενήντα άστεγους συμπολίτες μας, που τη στιγμή αυτή φιλοξενούνται σε δομές του δήμου Αθηναίων, του ΚΥΑΔΑ και της ΕΠΑΝΟΔΟΥ και στόχο έχει την κοινωνική και επαγγελματική ενσωμάτωση και το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου ζωής.
Ήδη οι πρώτοι ωφελούμενοι του προγράμματος έχουν ενταχτεί σε κατοικίες τις οποίες έχουν επιλέξει, ενώ υποστηρίζονται καθ΄ όλη την διάρκεια εφαρμογής του, από επιστημονικό προσωπικό.
Στο πλαίσιο του «ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ –ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ» για τους συμμετέχοντες αναζητούνται:
κατάλληλη αυτόνομη κατοικία, είτε με δική τους συμμετοχή, είτε με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας του δήμου Αθηναίων.
κατάλληλη εργασία, σύμφωνα με το εργασιακό τους προφίλ και τις δυνατότητές τους, σε συνεργασία με ενδιαφερόμενους εργοδότες.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.