Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκδήλωση Τμημάτων Προπαιδείας Δημοτικού Ωδείου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση Τμημάτων Προπαιδείας Δημοτικού Ωδείου

Το Ρεμπέτικο και το Αρχοντορεμπέτικο τραγούδι είναι το θέμα της φετινής γιορτής της Προπαιδείας, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 στις 8 μ.μ. στο Θέατρο Πέτρας. Με τραγούδια κυρίως των εμβληματικών συνθετών Βασίλη Τσιτσάνη και Μιχάλη Σουγιούλ, καθώς και άλλων που χαρακτήρισαν δύο μεγάλες και σημαντικές περιόδους του ελληνικού τραγουδιού, τα παιδιά υπό την καθοδήγηση των μουσικοπαιδαγωγών
Μαρίας & Πελίνας Ανδριανοπούλου και της Γιάννας Βράτιμου, παρουσιάζουν την δική τους ματιά. Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η υπεύθυνη των τμημάτων Προπαιδείας Γιούλα Μιχαήλ. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Ωδείου (διδασκαλία διεύθυνση: Ροδούλα Χαρδαλή, πιανιστική συνοδεία: Έρη Χαρδαλή), καθώς και μια μικρή κομπανία λαϊκών οργάνων με τους Δημήτρη Ρουσόπουλο κιθάρα, Δημήτρη Βέτα και ακκορντεόντους μαθητές μας Σταματελόπουλο Νίκο, Μαθιουδάκη Ζωή και Μαρμάνη Ιωάννα (τάξη Μαρίας Ανδριανοπούλου).
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.