Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

 Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με τη Γ’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. «Αττικόν» και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών «Παθολογία της κύησης» διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Πρόληψη παθήσεων της Γυναίκας».
Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου, ώρα 18:00 στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο (αμφιθέατρο) του Δημαρχείου (είσοδος Καραθεοδωρή & Εθν. Αντιστάσεως - σταθμός Μετρό "Περιστέρι).
Ειδικότερα, όσον αφορά την πρόληψη του καρκίνου της μήτρας, το πρωί της ίδιας ημέρας (17η Ιουνίου) από τις 10:00π.μ. – 13:00 μ.μ. θα γίνει δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος (ΠΑΠ ΤΕΣΤ) από ειδική επιστημονική ομάδα, στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου στο ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού).
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου σε θέματα Υγείας, Ιατρός Καρδιολόγος, Γεώργιος Μπεκιάρης ενημερώνει ότι οι ενδιαφερόμενες πρέπει να απευθύνονται για κλείσιμο ραντεβού στο ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου στα τηλέφωνα 210-5704276 και 210-5715291.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.