Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 5ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου Αθήνας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

5ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου Αθήνας

Το 5ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, με περισσότερες από 20 επιλεγμένες προβολές στις ομορφότερες γειτονιές της πόλης, κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 17 Ιουνίου στο μαγικό χώρο του Ναού του Ολυμπίου Διός με την αριστουργηματική βωβή κωμωδία του Μπάστερ Κίτον, «Ο Κινηματογραφιστής» (The Cameraman, 1928), συνοδεία πρωτότυπης μουσικής επένδυσης από τον ταλαντούχο Έλληνα μουσικό Theodore και την ορχήστρα του.
Για πρώτη χρονιά, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων λαμβάνει ρόλο συνδιοργανωτή στη μεγαλύτερη υπαίθρια κινηματογραφική γιορτή της πρωτεύουσας, ενισχύοντας τον καλοκαιρινό αυτό θεσμό, που εκτείνεται μέχρι και το Σεπτέμβριο.
Ιστορικά σημεία και γωνιές της Αθήνας, όπως ο πεζόδρομος της Δ. Αεροπαγίτου, το Άλσος Πετραλώνων, το πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, η πλατεία Αυδή, η Βίλα Δρακοπούλου και μερικά από τα ομορφότερα Μουσεία της Αθήνας όπως το Νομισματικό, το Βυζαντινό και το Αρχαιολογικό, μετατρέπονται σε υπαίθριες κινηματογραφικές αίθουσες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Οι προβολές του Φεστιβάλ επεκτείνονται για πρώτη φορά και στο Αρχαίο Θέατρο Κολωνού, στο Μουσείο Μπενάκη και στο Τρένο στο Ρουφ, ενώ ειδικά για την πρεμιέρα του Φεστιβάλ ανοίγει ένας από τους συγκλονιστικότερους αρχαιολογικούς χώρους, ο Ναός του Ολυμπίου Διός.
Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ επισκεφτείτε το www.cinemag.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.