Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 4ος Ποδηλατικός Αρχαιολογικός Γύρος Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

4ος Ποδηλατικός Αρχαιολογικός Γύρος Αχαρνών


Ο  Δήμος Αχαρνών και το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ  σας προσκαλούν να συμμετέχετε στον  4ο Ποδηλατικό Αρχαιολογικό Γύρο Αχαρνών στις 24 Ιουνίου 2015, ημέρα Τετάρτη,
Η εκκίνηση  θα γίνει στις 5.30 μ.μ.  από το Αρχαίο Θέατρο Διονύσου στην Ακρόπολη με ενδιάμεσες στάσεις στα σημαντικότερα μνημεία των Αχαρνών  και ο τερματισμός  στο Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών.

Η ποδηλατική διαδρομή θα συνδέσει τα θέατρα των δύο μεγαλύτερων δήμων της Αττικής κατά την κλασική περίοδο της αρχαιότητας, Αθηνών και Αχαρνών.
Ένας από τους σκοπούς του ποδηλατικού γύρου είναι η ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς των Αχαρνών  . Ανάδειξη και η προβολή της πολιτιστικής κληρονομίας είναι επιτακτική, ειδικά στην παρούσα περίοδο, κατά την οποία οι δυσχερείς οικονομικά συνθήκες έχουν αναστείλει τις διαδικασίες πλήρους αποκάλυψης του θεάτρου.  Σε κάθε στάση εθελοντές του Επισκηνίου θα ενημερώνουν τους ποδηλάτες για την ιστορία και τη σημασία του μνημείου.
Η δράση  αυτή η οποία διοργανώνεται από τον Δήμος Αχαρνών και το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ  και , επικουρείται  από την Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων κατά την έναρξη της διαδρομής στη οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου και το Μουσικό Σύνολο των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών στο Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών που, μαζί με την παρουσία σας, θα ξαναζωντανεύσει μουσικά τον ιερό χώρο του θεάτρου στις 9.30 μ.μ. 
Οι  πολιτιστικοί φορείς των Αχαρνών θα είναι παρόντες  στον τερματισμό στην οδό Αρχαίου Θεάτρου, για να σας υποδεχθούν, να σας γνωρίσουν τους στόχους και το έργο τους και να απολαύσουν όλοι μαζί , ποδηλάτες και μή ,τη συναυλία. 
Πληροφορίες - διευκρινήσεις στα email : info@episkinion.org, politismos@acharnes.gr

  • Ποδηλατική - αρχαιολογική - πολιτιστική διαδρομή:
  • Εκκίνηση: Αρχαίο Θέατρο Διονύσου (οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα, 5.30 μ.μ.) 
  • Μουσικό πρόγραμμα με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων
  • 1η Στάση: Αχαρνικές Πύλες- Αχαρνική οδός  (Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα)
  • 2η Στάση: Θολωτός Τάφος Αχαρνών (Κόκκινος Μύλος , οδός Φιλαδελφείας, Αχαρνές) • 3η Στάση: Τύμβος του Σοφοκλή (Βαρυμπόμπη, Αχαρνές)
  • Τερματισμός: Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών
(οδός Αρχαίο Θεάτρου (πρώην Σαλαμίνος), Αχαρνές, 9- 9.30μ.μ. • Συναυλία του Μουσικού Συνόλου των Καθηγητών του Ωδείου Αχαρνών (9.30 μμ)


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.