Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Θεατρική παράσταση: "Σαν το σκύλο με τη γάτα"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Θεατρική παράσταση: "Σαν το σκύλο με τη γάτα"

Ο Δήμος Περιστερίου σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση "Σαν το σκύλο με τη γάτα" από το θίασο "ΩΡΩΝ" στο θέατρο "Ξυλοτεχνία" (Κ. Παλαμά και Παρασκευοπούλου, Περιστέρι) στις 17-18 και 23-24-25 Μαΐου 2015 και ώρα 20:30. Είσοδος Ελεύθερη.
Λίγα λόγια για το έργο: Δυο στενοί και αγαπημένοι φίλοι, ο Πάνος και ο Κίμωνας αναγκάζονται κάτω από πιεστικές συνθήκες να συγκατοικήσουν. Αυτό δεν θα ήταν τόσο πρόβλημα αν οι δύο άντρες δεν ήταν τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες κι αν η συγκατοίκηση αυτή δεν έφερνε τη σχέση τους στα όριά της, εφόσον σύντομα θα ανακαλύψουν ότι ταιριάζουν τόσο όσο ο σκύλος με τη γάτα! Ξεκαρδιστικές συγκρούσεις μέσα από απρόβλεπτες καταστάσεις θα φέρουν και τους δυο στα πρόθυρα της έκρηξης μέχρι τη στιγμή που η γνωριμία τους με δυο γυναίκες θα φέρει την οριστική ρήξη αλλά και τη σωτηρία της φιλίας τους.
Συντελεστές της παράστασης: Κείμενο – σκηνοθεσία: Τέτα Κωνσταντά, Σκηνικά – κοστούμια: Γιάννης Ματαράγκας, Πρωτότυπη μουσική: Λεντιάν Πουσάϊ.
Παίζουν: Φάνης Κάσσιος, Γιάννης Ματαράγκας, Τέτα Κωνσταντά, Βανέσσα Ντζελβέ, Θόδωρος Μέρμικας, Γιάννης Χριστόπουλος

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.