Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 10η Έκθεση Κεραμικής
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

10η Έκθεση Κεραμικής

Στη 10η Έκθεση Κεραμικής του εργαστηρίου παρουσιάζονται έργα των μαθητών που δημιουργήθηκαν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Τα έργα είναι δημιουργίες από θεματικές ενότητες - μέρος της διδασκαλίας, όπως μαύρα αγγεία με εγχάρακτη διακόσμηση, γλυπτά-σπουδή στο γυναικείο σώμα, σπιτάκια με ποικιλία διακοσμητικών τεχνικών, αγγεία τροχού και κεραμικά από καλούπια. Επίσης εκθέτονται κεραμικές δημιουργίες ελεύθερων θεμάτων όπως διακοσμητικά βάζα, πιατέλες, τσαγιέρες, μικρογλυπτά και επιτοίχια αντικείμενα.
Η έκθεση θα διαρκέσει από 5 Ιουνίου έως 9 Ιουνίου 7:00-10:00 κάθε απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Μπουμπουλίνας & Αθ. Διάκου).
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.