Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Ηχογραφίες»-Συνάντηση πολιτισμών και αισθήσεων στην Τεχνόπολη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

«Ηχογραφίες»-Συνάντηση πολιτισμών και αισθήσεων στην Τεχνόπολη

Ο Σπύρος Βαγγελάκης παρουσιάζει τη φωτογραφική έκθεση «Ηχογραφίες» στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου 2015, στο πλαίσιο του 15ου Athens Technopolis Jazz Festival.
Η έκθεση καταγράφει μουσικές συναντήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως από το χώρο της τζαζ και προσπαθεί να αναδείξει την παγκοσμιότητα της μουσικής γλώσσας. Μουσικοί από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν για να συναντηθούν και να συνωμοτήσουν, να επικοινωνήσουν το μεγαλείο της αυτοσχεδιαστικής μουσικής που δεν έχει σύνορα.
Τα χέρια πρωταγωνιστούν, αφού χειρίζονται τα όργανα, οι όμορφες καμπύλες τους, η πληθώρα σχεδίων, πλήκτρων και κλειδιών εντυπωσιάζουν. Παλιοί και νέοι ταλαντούχοι και χαρισματικοί μουσικοί πρωταγωνιστούν επί σκηνής, ενώ ένα ενθουσιώδες κοινό όλων των ηλικιών κι όλων των φύλων και φυλών ακολουθεί φανατικά τα καθημερινά gigs, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μοναδική.
Μέσα από το Athens Technopolis Jazz Festival και το Preveza Jazz Festival σε αυτά τα 15 χρόνια είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πολλά σημαντικά μουσικά σύνολα από όλο τον κόσμο, δίνοντάς μας όχι μόνο εκπληκτική μουσική αλλά και εικόνες πρωτόγνωρες. Η συνέχεια επί της σκηνής!

Bio
Ο Σπύρος Βαγγελάκης γεννήθηκε το 1960 στην Πρέβεζα και έζησε στην Αθήνα, τα Ιωάννινα, την Κω, όπου εργάσθηκε στο χώρο της διαφήμισης και της προβολής τουριστικών και πολιτιστικών προϊόντων.
Πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τη ζωγραφική και τη μουσική και αργότερα με τη γραφιστική και τη φωτογραφία. Ως φωτογράφος συνεργάστηκε με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», το περιοδικό «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ», το THE TOC, τα Ιταλικά περιοδικά "Panorama Travel", "Focus" και "Camper & Caravan" κ.α.
Έχει φωτογραφίσει και εκδώσει φωτογραφικά λευκώματα και μπροσούρες κυρίως τουριστικού και πολιτιστικού περιεχομένου για την Περιφέρεια Ηπείρου, την Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων, την ΙΒ' Εφορία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννίνων, Νομαρχίες, Δήμους και τουριστικά γραφεία της περιοχής και το Σκανδιναβικό Tour Operator Apollo. Το φυλλάδιο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων βραβεύτηκε από τον Ε.Ο.Τ. ως το καλύτερο τουριστικό έντυπο στην Ελλάδα για την περίοδο 2002-2003.
Το 2006 το Ιταλικό Υπουργείο Τουρισμού επιλέγει φωτογραφία του με την Fontana di Trevi για την παγκόσμια προβολή της Ιταλίας στην μπροσούρα που εκτυπώνεται σε 16 γλώσσες. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Στοκχόλμη.

Εκθέσεις
Το 2007 κάνει την πρώτη ατομική έκθεση στο Ενετικό Κάστρο της Πάργας.
Το 2009 συμμετείχε σε ομαδική έκθεση στην Gallery Opera Unica της Ρώμης.
Το 2010 ατομική έκθεση στην Πινακοθήκη Λ. Σπαρτιώτης στην Πρέβεζα.
Το 2011 συμμετείχε ως κριτής σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας στο Salerno της Ιταλίας.
Το 2012 ατομική έκθεση στο Μιλάνο με τίτλο «Η δικιά μου Ήπειρος» διοργάνωση Νομαρχία του Μιλάνου.
Το 2013 «Η δικιά μου Ήπειρος» εκτίθεται στη Στοκχόλμη στο Ίδρυμα Ελληνική Πολιτιστική Στέγη.
Τον Φεβρουάριο του 2014 συμμετέχει στην Έκθεση Τουρισμού ¨Ελληνικό Πανόραμα¨, στη Στοκχόλμη.
Τον Οκτώβρη 2014 ατομική έκθεση στο Μεσογειακό Μουσείο της Στοκχόλμης.
Εγκαίνια : Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στις 19.00, «Νέοι Φούρνοι»
Τεχνόπολη: Πειραιώς 100, Γκάζι
Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη έως Κυριακή, από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα
Είσοδος ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.