Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Χρόνιες Ηλιακές Βλάβες: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Χρόνιες Ηλιακές Βλάβες: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε»

Με στόχο την προστασία από τον καρκίνο του δέρματος και την έγκαιρη διάγνωση της ακτινικής κεράτωσης, ο Δήμος Περιστερίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) διοργανώνουν ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα: «Χρόνιες Ηλιακές Βλάβες: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε», την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 και ώρα 10:30το πρωί στο ΚΑΠΗ Αγίου Ιεροθέου, (Αγίου Ιεροθέου 142, Περιστέρι). Χορηγός της εκδήλωσης είναι η LEO Pharma Ελλάς. Είσοδος Ελεύθερη.
Για το θέμα μιλά ο κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Πανεπιστημιακός Υπότροφος Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ». Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Γιώργος Μπεκιάρης, Καρδιολόγος, Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Υγείας Δήμου Περιστερίου.
Στην ημερίδα, οι πολίτες θα ενημερωθούν για το πρόβλημα της ακτινικής κεράτωσης και τα σημάδια που πρέπει να προσέχουν, πριν η νόσος μετεξελιχθεί σε καρκίνο του δέρματος. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Περιστερίου και του ΕΔΔΥΠΠΥ στα πλαίσια προαγωγής της υγείας των πολιτών. Η δράση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στον κίνδυνο της ακτινικής κεράτωσης και στη δευτερογενή πρόληψη του καρκίνου, πριν είναι πολύ αργά.
H ακτινική κεράτωση εμφανίζεται στην επιδερμίδα ως μία αδρή βλάβη που προκαλεί ερυθρότητα, καύσο, κνησμό ή και πόνο. Θεωρείται προκαρκινικό στάδιο που μπορεί να μετεξελιχθεί σε ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα (το δεύτερο συνηθέστερο τύπο καρκίνου του δέρματος, μετά το μελάνωμα).

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.