Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Η αναγκαιότητα του παιχνιδιού για την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών», το Σάββατο στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

«Η αναγκαιότητα του παιχνιδιού για την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών», το Σάββατο στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση για γονείς με θέμα «Η αναγκαιότητα του παιχνιδιού για την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών», διοργανώνουν το Σάββατο 16 Μαΐου, το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών και η Αστική μη Κερδοσκοπική Επιστημονική Εταιρεία «ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ», στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.
Θα παρουσιαστεί γραπτό και οπτικοακουστικό ενημερωτικό υλικό του προγράμματος «Η δύναμη του παιχνιδιού», το οποίο και θα διανεμηθεί στους γονείς που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση. 
Θα μιλήσουν η Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια MSc Ελίντα Καλπογιάννη και ο  Ψυχοθεραπευτής Κωνσταντίνος Φύσσας.
Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων- Αμφιθέατρο ΑΘΗΝΑ 9,84: Πειραιώς 100, Γκάζι
Ώρα:10.00

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.