Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Το τραγούδι των πουλιών» -Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας στην Τεχνόπολη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

«Το τραγούδι των πουλιών» -Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας στην Τεχνόπολη

Συναυλία εμπνευσμένη από τις μελωδίες της φύσης με τίτλο «Το τραγούδι των πουλιών»,με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, παρουσιάζει την Τετάρτη 6 Μαΐου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, στην Τεχνόπολη.
Από όλους τους ήχους που παράγουν τα ζώα, μόνο οι φωνές των πουλιών παρομοιάζονται με το ανθρώπινο τραγούδι. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πτηνά με τις πιο ανεπτυγμένες φωνητικές ικανότητες ονομάστηκαν ωδικά. Το τραγούδι τους, αλλά και το πέταγμά τους δεν έπαψαν ποτέ να εμπνέουν τους συνθέτες κι έτσι ο κόσμος της μουσικής, από τον Vivaldi έως τον Messiaen, είναι γεμάτος με πουλιά· αηδόνια που στιχουργούν με φαντασία, κούκους που επαναλαμβάνουν πεισματικά τις ίδιες δύο νότες και βέβαια κύκνους που φυλάνε το καλύτερο για το τέλος, το κύκνειό τους άσμα.
Στη συναυλία η Συμφωνική Ορχήστρα θα ερμηνεύσει έργα των μεγάλων συνθετών A. Vivaldi, J. Haydn, J. Mouquet, R. Vaughan-Williams και O. Respighi.
Σολίστ: Ζαχαρίας Ταρπάγκος (φλάουτο), Γιάννης Γεωργιάδης (βιολί)
Μουσική διεύθυνση: Αναστάσιος Στρίκος
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 9243211.
Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Αμφιθέατρο «Αθήνα 9,84»: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548
Πρόσβαση: Μετρό Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Ώρα:20.30
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.