Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αφηγηματικό Σαββατοκύριακο διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Αφηγηματικό Σαββατοκύριακο διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου σας προσκαλεί στο Αφηγηματικό Σαββατοκύριακο που διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Προφορικής Λογοτεχνίας (Centre de la Literature Orale) της Γαλλίας, το Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Μαΐου 2015, ώρα έναρξης 19:30 στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου (Καραθεοδωρή & Εθν. Αντιστάσεως, σταθμός Μετρό "Περιστέρι"). Είσοδος Ελεύθερη.
Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου στο μήνυμά της, τονίζει: «Με χαρά λοιπόν ξεκινούμε μια σειρά από εκδηλώσεις που έχουν ως αντικείμενο τον Λόγο!
Η ροή του Λόγου μοιάζει με εκείνη του νερού. Το νερό εισέρχεται στη γη, την ευδοκιμεί, την καθιστά γόνιμη. Ο Λόγος εισέρχεται με τον ίδιο τρόπο στην Κοινωνία. Χωρίς λόγο και νερό δεν μπορεί να υπάρχει Ζωή".
Το Σάββατο 9 Μαΐου, ώρα έναρξης 19:30, η Μάγδα Κοσσίδα, αφηγείται σε προφορική διασκευή την Γυφτοπούλα, του κορυφαίου Έλληνα πεζογράφου Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Διάρκεια μία ώρα. Κοινό παιδιά από 10 ετών και πάνω.
Την Κυριακή 10 Μαΐου, ώρα έναρξης 19:30, η Λιβανέζα αφηγήτρια Τερέζα Αμούν, γέννημα θρέμμα της ξενιτιάς, θα μας πει ιστορίες για ταξίδια «από την μια πατρίδα στην άλλη», παραμύθια, που ανταποκρίνονται σε ιστορίες ζωής. Παράσταση στα Γαλλικά με Ελληνικούς υπότιτλους. Διάρκεια μία ώρα. Κοινό παιδιά από 10 ετών και πάνω.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.