Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Νέα έκθεση ζωγραφικής της Εύας Κουστέρη-Σωτηροπούλου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Νέα έκθεση ζωγραφικής της Εύας Κουστέρη-Σωτηροπούλου

«Δι-Έξοδος»
«Η Τέχνη είναι μια διέξοδος στο γενετήσιο πρόβλημα», σύμφωνα με τον Φρόυντ και όμως αυτό δεν είναι συνειδητό από τους καλλιτέχνες. Η Εύα Κουστέρη Σωτηροπούλου παρουσιάζει τη δική της διέξοδο μέσα από την Τέχνη, στη νέα έκθεσή της, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τέχνης του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου.
Στο χώρο που φιλοξένησε τις πρώτες της δημιουργίες, η Εύα Κουστέρη Σωτηροπούλου επιστρέφει για να μοιραστεί έναν κόσμο με χρώματα, εικόνες και συναισθήματα, έναν κόσμο που δημιούργησε για να ξεφεύγει και να επιστρέφει όταν οι εικόνες της πραγματικότητας ξεθωριάζουν.
Οι συλλογή των έργων της, χωρίζεται σε ενότητες βάσει των υλικών τους. Έτσι, το κάρβουνο δίνει τη θέση του στο ακρυλικό και το λαδοπαστέλ στο λάδι. Κάθε έργο είναι μια διαφορετική ιστορία, που το υλικό της συμβάλει σημαντικά στο αποτέλεσμα, δημιουργώντας μια διαδρομή σε πρόσωπα και τοπία.
Η Εύα Κουστέρη Σωτηροπούλου, αφοσιωμένη στα χρώματα και στο ρόλο τους στην καθημερινότητά μας, λέει: «Η Ζωγραφική είναι κομμάτι της ζωής όλων μας. Σκεφτείτε ένα πρωί να βγείτε στον δρόμο και να μην έχετε καθόλου εικόνες, εικόνες καθημερινές,
όχι κάτι εξεζητημένο, εννοώ τον κόσμο που περιμένει υπομονετικά στις στάσεις του μετρό, έναν καταγάλανο ή ένα φορτωμένο με σύννεφα ουρανό, ένα δέντρο, ένα λουλούδι, ένα παιδί που πάει στο σχολείο. Ενας κόσμος χωρίς εικόνες είναι ένας ά-κοσμος κόσμος.»
Επισκεφτείτε την έκθεση ζωγραφικής «Δι-Έξοδος» από την 1η έως τις 11 Απριλίου, για να γνωρίσετε έναν κόσμο που επιτρέπει τις μικρές φυγές.

1/4 - 11/4/2015.
Εγκαίνια 1/4/2015 ώρα 19.00
Ωρες λειτουργίας 10 π.μ.-2.00 μμ και 5.00 μμ - 8.00 μμ
Σαββατοκύριακα 10.00 - 2.00 μμ
Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/EvaKousteriSotiropoulou

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.