Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα για τις Αλλεργίες
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Ημερίδα για τις Αλλεργίες

Το Τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού με αφορμή την παγκόσμια εβδομάδα αλλεργίας και τον στόχο που έχει θέσει για την φετινή χρονιά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αλλεργίας για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις αλλεργίες του αναπνευστικού, διοργανώνει Ημερίδα Ενημέρωσης με θέμα : ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ: πρόληψη – αντιμετώπιση, την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015,
18:30μ.μ - 20:30μ.μ, στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου (Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης 4).
 Οι εισηγήτριες της ημερίδας, κα Αρετή Ρουμανά, Ειδική Αλλεργιολόγος, και κα Καλλιόπη Κοντού – Φίλη, Ειδική Αλλεργιολόγος τ. Διευθύντρια του Αλλεργιολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Λαϊκό, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις που σχετίζονται με το ευρύ φάσμα των αλλεργιών: Δερματική – Τροφική – Φαρμακευτική αλλεργία, Άσθμα κ. α, δίνοντας παράλληλα συμβουλές πρόληψης κι αντιμετώπισής τους, στην συζήτηση που θα ακολουθήσει με το κοινό.
Πληροφορίες: Τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής 210 4954814


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.