Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ Α΄ ΚΑΠΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ Α΄ ΚΑΠΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού
Στο  Α' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων πραγματοποιείται, από το Δεκέμβριο του 2014, Πρόγραμμα Θεραπευτικής Γυμναστικής για άνδρες και γυναίκες μέλη του ΚΑΠΗ. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 47 μέλη του ΚΑΠΗ, χωρισμένα σε 3 τμήματα, λειτουργεί 2 φορές την εβδομάδα για το κάθε τμήμα και υλοποιείται υπό την καθοδήγηση της φυσικοθεραπεύτριας του ΚΑΠΗ, κας Δάφνη Καραλή.
Το Πρόγραμμα Θεραπευτικής γυμναστικής αποσκοπεί στη θεραπεία του σώματος μέσω της σωστής κινητοποίησης του. Στοχεύει στην αποκατάσταση της φυσιολογικής κίνησης, στην αύξηση της δύναμης, της ελαστικότητας και της αντοχής, όπως και στην επανεκπαίδευση της ισορροπίας.
Άτομα με οσφυαλγία, ισχιαλγία, αυχενικό σύνδρομο, οστεοαρθρίτιδα γονάτων καθώς και άλλα μυοσκελετικά προβλήματα, μπορούν να γυμναστούν χωρίς το φόβο περαιτέρω τραυματισμού. Να σημειωθεί, ότι οι ασκήσεις που πραγματοποιούνται είναι προσαρμοσμένες στην ηλικία και τις ανάγκες των ασκούμενων.
Το παραπάνω πρόγραμμα υλοποιείται υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, Νίκου Παντελιά.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.