Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Yogi tea βιολογικά χαρμάνια τσαγιού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Yogi tea βιολογικά χαρμάνια τσαγιού

Η ιστορία του Yogi tea ξεκινάει το 1969, όταν Yogi Bhajan, ως δάσκαλος της ολιστικής διαβίωσης, άρχισε να διδάσκει γιόγκα στη Δύση. Η συνταγή περιείχε πέντε παραδοσιακά αγιουρβεδικα μπαχαρικά: σπόρο κάρδαμου, κανέλα, γαρύφαλλο, ρίζα τζίντζερ και μαύρο πιπέρι. Καθ 'όλη τη δεκαετία του εβδομήντα και του ογδόντα το Yogi tea το έβρισκε κάποιος σε κέντρα γιόγκα και χορτοφαγικά εστιατόρια.
Η σύνθετη γεύση και τα  οφέλη αυτού του μοναδικού συνδυασμού των μπαχαρικών, οδήγησαν το Yogi στα καταστήματα τροφίμων. Καθώς η ζήτηση αυξάνεται, τα μπαχαρικά ήταν πιο ψιλοκομμένα, η συσκευασία έγινε σε μεμονωμένα σφραγισμένα φακελάκια τσαγιού. Τώρα πωλούνται σε όλο τον κόσμο, ενώ στην  Ευρώπη είναι διαθέσιμα πάνω από 40 μοναδικά και νόστιμα χαρμάνια τσαγιού 


www.biotevma.gr

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.